Wat is orderpro?

Wat is Orderpro?

OrderPro is een systeem wat u kunt insluiten op uw website zodat u voortaan ook via de eigen website bestellingen kunt ontvangen. Zonder dat u daarvoor op de eigen website een bestelsysteem hoeft te laten ontwikkelen. Het is geschikt voor elk type website en compleet met betaalmodule. Zonder dat u daarmee bij uw bank vastzit aan een duur iDeal abonnement.

Geschikt voor broodjeszaken, afhaal, restaurants, maar ook eenieder die slechts enkele producten via zijn eigen site wil aanbieden zonder dat hij helemaal een webshop voor wil laten bouwen.

Smartphone compatible

U wilt natuurlijk op de smartphone goed bereikbaar zijn voor bestellingen. Liefst in uw eigen huisstijl. uw eigen menu kaart met uw eigen opties. Toch heeft u daar geen app voor nodig. OrderPRO werkt zonder dat uw klanten een app hoeven te dowloaden direct op elke smartphone. Of dat nu een iPhone is, een Adroid telefoon of een windows phone, werkt altijd!


Alles wat uw klant doet is hij gaat met zijn smartphone naar uw website, en daar wordt de mobiele device gedetecteerd en dan wordt de mobiele versie automatisch ingeladen. De interface is al geoptimaliseerd voor smartphones. Het geheel is comfortabel te bedienen met slechts 1 duim en in minimaal aantal muisklikken. De knoppen zijn groot genoeg voor duim en zitten voornamelijk aan de rechterkant, de fijnste plek voor de smartphone gebruiker omdat hij dan minimaal hoeft te reiken met de duim.

Bekijk een voorbeeld en overtuig uzelf

Hoe werkt het? Bekijk onderstaande voorbeeld online hier.